Nieuws van Iedema

Het best mogelijke advies, daar ga ik voor!

“Onze klanten het best mogelijke advies geven, daar ga ik voor!”René van Valen, manager key accounts en marketing René is geen onbekende binnen Iedema Projectstoffeerders. Hij begon in 2013 als vestigingsmanager Wateringen wat onder zijn leiding is gegroeid en uitgebreid. Sinds 2020 adviseert hij het managementteam met zijn expertise op het gebied van marketing en […]
Read More

Doe Dag van Zuidwest Friesland On Stage.

De Iedema Academy is gastheer geweest voor de Doe Dag van Zuidwest Friesland On Stage. VMBO leerlingen van het Bornego College hebben tijdens het beroepenfeest kennis gemaakt met ons vakmanschap. On Stage is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk, met als doel de relatie met de leerlingen te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs […]
Read More

Liefde voor vakmanschap

Iedema Projectstoffeerders is een echt familiebedrijf en daar zijn we trots op! Inmiddels voeren we samen door heel Nederland de mooiste projecten uit.
Read More

Collega’s trainen op anderen op te leiden

Het mbo levert nauwelijks leerlingstoffeerders af en brancheopleidingen zijn er niet. Dan leiden we ze zelf maar op, besloot Iedema Projectstoffeerders. Het resultaat is Vakman 2020. De opleidingsmethode is ook interessant voor andere bedrijven, denkt algemeen directeur Bart Lenting.
Read More

Meer ruimte in Appelscha

Al sinds 2005 werken we met veel plezier vanuit ons kantoor in Appelscha. Inmiddels 15 jaar en vele mooie stofferingsprojecten verder zijn we flink uit onze jas gegroeid. Tijd voor een (duurzame) verbouwing!
Read More