Iedema Academy

De liefde voor het vakmanschap delen wij graag met onze klanten en teams. Daarom hebben wij de Iedema Academy ontwikkeld, zo bent u altijd verzekerd van een vakspecialist.

Als specialist in vloer- en raambekleding staat vakmanschap centraal en zijn wij voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo blijven onze medewerkers zich continu ontwikkelen en blijft de hoge kwaliteit van product en dienst gewaarborgd.

“We vinden het belangrijk om talent de ruimte te geven binnen onze organisatie met een effectief en overzichtelijk opleidingstraject.”

We vinden het belangrijk om talent de ruimte te geven binnen onze organisatie met een effectief en overzichtelijk opleidingstraject. Daarom bieden we een op maat gesneden vakopleiding aan tot (Iedema) Stoffeerder. In dit leer-werktraject, onder begeleiding van een ervaren Iedema Stoffeerder, volgt de leerling specifieke trainingen op het gebied van vakkennis, projectverwerking, veiligheid en gezondheid. Na drie jaar kan hij doorstromen naar de functie van Iedema Stoffeerder.
 
De Iedema Academy voor leerling tot expert

De Iedema Academy is ons interne opleidingstraject tot Stoffeerder. Wij nemen de verantwoordelijkheid dat het vakmanschap blijft bestaan en brengen dit over op onze Stoffeerders en toekomstige nieuwe medewerkers. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij belangrijk en middels de Academy kunnen wij mensen de kans bieden het vak te leren. Hierbij kun je denken aan omscholing, werkloosheid of afstand tot de arbeidsmarkt.

De fabrikant traint

Daarnaast zijn er verschillende trainingsdagen om een leerling op te leiden tot allround Project Stoffeerder. Ook worden er product specifieke trainingen gegevens. De fabrikant wordt uitgenodigd om nieuwe of speciale producten te presenteren.

“Wij nemen de verantwoordelijkheid dat het vakmanschap blijft bestaan en brengen dit over op onze Stoffeerders en toekomstige nieuwe medewerkers.”

Proefplaatsing: Een blik op het eindresultaat

Voor verschillende klanten leggen wij eerst een proefplaatsing in onze Academy. Dit biedt voor veel klanten een meerwaarde, doordat het inzicht geeft over het eindresultaat. Ook de nieuwe producten worden getest middels een plaatsing, zodat we weten wat het product doet. Op deze manier zijn we actief bezig met het vernieuwen van de markt en verhogen van het kennisniveau. Thema’s als duurzaamheid zijn we constant mee in ontwikkeling.