De StofferingScan | Grip op uw investeringen

Voor een belangrijke klant van Iedema Projectstoffeerders hebben wij een stofferingsanalyse gemaakt. Voorafgaand aan deze analyse bezocht Roelke de  locatie om de huidige staat van de gebouwen te inventariseren. De klant ontvangt een rapport van de huidige situatie inclusief een vervangingsadvies. Op deze manier weet de klant precies welke investeringen er aan komen en kan hier onderbouwde keuzes in maken. Daarnaast voorkomt het onnodige investeringen.

Bij het vervangingsadvies wordt gekeken naar het gebruik en de functie van de ruimte. Wat is de werkelijke slijtage en esthetiek van de vloerbedekking of raambekleding in plaats van standaard voorschriften. Middels een aangeleverde bedrijfsplattegrond brengen we de actiepunten in kaart aan de hand van een beschrijving en foto’s.

Voorspel uw onderhoud

Met een stofferingsanalyse is de klant in staat om grip te krijgen op het onderhoud en de investeringen. De kosten kunnen gelijk meegenomen worden in de begroting.

Wij adviseren u graag voor optimaal gebruik en eventueel hergebruik van uw vloerbedekking en raambekleding. Ook in het vervolgtraject kunnen wij u ondersteunen om de juiste keuzes te maken.