De StoffeerScan –  Uw gratis stoffeeranalyse!

De uitstraling  van uw gebouw(en) is uw visitekaartje. Door middel van een scan maken wij inzichtelijk wat uw primaire behoeftes zijn en wat de verwachtingen voor de komende jaren zijn op het gebied van vloer- en raambekleding. Wij kijken hierin niet alleen naar uitstraling, maar ook naar veiligheid, hygiëne, functionaliteit, onderhoud en normeringen. Uw stofferingsanalyse ontzorgt en biedt grip op toekomstige uitgaven en werkzaamheden. Samen brengen wij uw pand(en) naar een hoger niveau.

Iedema | Specialist in vloerbedekking

Voorafgaand aan een analyse bezoeken we de locatie om de huidige staat van de gebouwen te inventariseren. De klant ontvangt een rapport van de situatie inclusief een vervangingsadvies. Op deze manier weet de klant precies welke investeringen er aan komen en kan hier onderbouwde keuzes in maken. Daarnaast voorkomt het onnodige investeringen. Bij het vervangingsadvies wordt gekeken naar het gebruik en de functie van de ruimte. Wat is de werkelijke slijtage en esthetiek van de vloerbedekking of raambekleding in plaats van standaard voorschriften. Middels een aangeleverde bedrijfsplattegrond brengen we de actiepunten in kaart aan de hand van een beschrijving en foto’s.

“De Iedema StoffeerScan ontzorgt en biedt grip op toekomstige uitgaven en werkzaamheden”.

Voorspel uw onderhoud
Met de Iedema StoffeerScan is de klant in staat om grip te krijgen op het onderhoud en de investeringen. De kosten kunnen gelijk meegenomen worden in de begroting. Wij adviseren u graag voor optimaal gebruik en eventueel hergebruik van uw vloerbedekking en raambekleding. Ook in het vervolgtraject kunnen wij u ondersteunen om de juiste keuzes te maken.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.