Goed Plan - Iedema model

Iedema Projectstoffeerders, uw partner met een goed plan.

Maak kennis met ons familiebedrijf en de liefde voor het vakmanschap.

Wij zijn specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding, inclusief binnen zonwering. Deze inrichtings- en stofferingsprojecten vragen om een goed plan. Daar zit onze kracht, plannen maken met advies op maat en focus op duurzaamheid. Om onze expertise optimaal in te kunnen zetten en kwaliteit te waarborgen, werken wij volgens het Iedema model.

Onze vakspecialisten nemen u graag mee in het proces, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en tevreden bent met het eindresultaat.

Goedplan
Iedema

Specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding

In het Iedema Model komen de vijf kernwaarden naar voren: Goed Luisteren, goed kijken, goed nadenken, goed uitvoeren en goed houden. En omdat de circkel rond is, sluit alles altijd naadloos op elkaar aan.

GOED LUISTEREN

Of het nu gaat om een grootschalig (her)inrichtingsproject of een kleinere stofferingsopdracht, bij Iedema Projectstoffeerders komen we graag goed beslagen ten ijs. Dat betekent dat we voorafgaand aan het offertetraject uitgebreid de tijd nemen om naar u te luisteren en alle wensen en verwachtingen nauwkeurig af te stemmen. We stellen een projectplanning op, bezoeken de locatie vóór de start van het project en stemmen alle details nauwkeurig met u af

GOED KIJKEN

Voordat we komen met een advies, voorstel of proefplaatsing, houden we verschillende aspecten tegen het licht. We kijken naar kwaliteit ten opzichte van levensduur, onderhoud, ondervloeren, uitstraling en naar de ecologische voetafdruk. We begrijpen dat werkplekken, telefoon en pc’s niet zomaar even aan de kant kunnen worden geschoven voor een nieuwe inrichting. We bieden oplossingen om de bedrijfsvoering optimaal doorgang te kunnen laten vinden.

GOED NADENKEN

Als we uw wensen en uitgangspunten helder in kaart hebben, maken we een voorstel op maat. Om u optimaal te kunnen adviseren, hebben we het 'Stofferingsplan' ontwikkeld. Daarin koppelen we aanschaf aan onderhoud en geven we een garantie voor de periodieke kosten van de gekozen vloer- en/of raambekleding. We houden in elk project rekening met mogelijk veranderende omstandigheden: met ons Flexibel Installeren verhuizen onze vloeren gewoon met uw inrichting mee.

GOED UITVOEREN

We stellen een projectplanning op, bezoeken de locatie vóór de start van het project en stemmen alle details nauwkeurig met u af. Ons bedrijf is ISO 9001-gecertificeerd en al onze medewerkers hebben een VCA-certificaat. Door een vakkundig voortraject kennen we de risico’s op het gebied van veiligheid en levertijd, zodat we voorzorgsmaatregelen kunnen treffen. Overlegt u gerust rechtstreeks met onze mensen op de werkvloer.

GOED HOUDEN

Uiteraard kunt u ervan op aan dat wij onze projecten tiptop opleveren. Maar ook daarna kunt u van onze service blijven profiteren. Na oplevering van de werkzaamheden ontvangt u een garantiecertificaat en een onderhoudspresentatie/-advies, zodat u onze producten zo lang mogelijk optimaal kunt gebruiken. Naast het geven van advies kunnen wij het periodiek onderhoud ook geheel voor u verzorgen.

GOED PLAN!

Iedema Projectstoffeerders, uw partner met een goed plan. Maak kennis met ons familiebedrijf en de liefde voor het vakmanschap. Wij zijn specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding, inclusief binnen zonwering. Deze inrichtings- en stofferingsprojecten vragen om een goed plan. Bent u ook toe aan een goed plan?


» Maak dan vrijblijvend een afspraak.