RAAMBEKLEDING

Raambekleding Gemeente Delft

Wij zijn uw projectstoffeerder met een goed plan, één van onze specialismen is raambekleding. Gordijnen en binnenzonwering zijn de basis voor een interieur en bepalen voor een groot deel de sfeer. Echter heeft raambekleding ook invloed op hygiëne, onderhoud en veiligheid. Een goed plan met een advies op maat is daarom van groot belang. 

De keuze voor een product met de juiste functionaliteit en uitstraling passend bij uw branche, daar willen wij u graag in adviseren! Een greep uit de maatwerk mogelijkheden: Gordijnen, Vitrage, Pliss, Duette, Jaloezieën, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Paneelgordijnen

Onze producten worden door onze eigen vakspecialisten geïnstalleerd, volgens de gestelde richtlijnen en met gekeurde gereedschappen. Door de branches waarin wij werkzaam zijn, hebben wij jarenlange ervaring met vele (complexe) werksituaties. Tevens zijn wij dealer van alle fabrikanten in vlam vertragende stoffen, denk hierbij aan onder andere Artimo, Kvadrat, de Ploeg, Verosol, JST, Luxaflex, Goelst en Sunway.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten adviseren u graag vrijblijvend over uitstraling, waslabels, wasvoorschriften, traceerbaarheid en installatiemogelijkheden.

Vestiging Appelscha

Neem contact met ons op!

U bent van harte welkom in onze showroom maar we komen ook graag bij u over de vloer! Neem contact op met Bert Vorenkamp via onderstaand contactformulier of per e-mail: appelscha@iedemaprojectstoffeerders.nl

Iedema Projectstoffeerders Appelscha

Vaart ZZ 65, 8426 AG Appelscha
(0516) 72 92 00
E-mail: appelscha@iedemaprojectstoffeerders.nl