Innovatiedag door Uzin en Wolff

Innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak. Deze thema’s werden afgelopen vrijdag 24 januari besproken tijdens de Innovatiedag bij Uzin. Een praktijkdag waar 42 stoffeerders werden getraind op het gebruik van bestaande en de nieuwste producten van Uzin en de gereedschappen van Wolff. Deze innovatiedag is onderdeel van onze Iedema Academy, waar vakmanschap centraal staat. Door continu te blijven ontwikkelen zijn wij in staat de hoge kwaliteit te waarborgen van product en dienst. Alle vakspecialisten volgden twee trainingen waar vakkenis, productverwerking en gereedschapgebruik verder werden toegelicht. Hoe worden producten zoals egaline en primer op dit moment gebruikt? Wat adviseert Uzin hierin en welke tips kunnen ze meenemen in hun dagelijkse werkzaamheden.  

Vanuit Wolff werden de nieuwste gereedschappen gedemonstreerd. Welke tools gebruik je voor:

  • Het verwijderen van vloerbedekking
  • Ondergrondvoorbereiding
  • Aanbrengen van de vloer

Om een perfecte basis voor een vloer te krijgen is het belangrijk om te weten welke machines en gereedschappen je gebruikt bij verschillende ondergronden. Daarnaast werden de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. deze tools gedeeld. Hoe kun je ze het beste gebruiken en hoe werkt dit in de praktijk?

Tijdens deze interactieve dag was er ruimte om te discussiëren over het gebruik van producten en welke werkwijze het meest effectief is. Deze nieuwe inzichten kunnen onze vakspecialisten weer toepassen.

Wij willen Uzin en Wolff bedanken voor deze innovatiedag.