SWZ ZWOLLE

SWZ heeft ongeveer 7500 woningen in diverse wijken in Zwolle. Een divers en betaalbaar aanbod voor iedereen met een lager inkomen.

WONINGCORPORATIE SWZ

SWZ heeft ongeveer 7500 woningen in diverse wijken in Zwolle. Een divers en betaalbaar aanbod voor iedereen met een lager inkomen. Het is een onderneming die maatschappelijk verantwoord werkt op het gebied van de volkshuisvesting en wil meer bereiken door intensief samen te werken met onze maatschappelijke partners. Voor SWZ heeft Iedema Projectstoffering de vloeren mogen bekleden. Inmiddels is de vloer bedekt met meer dan 3000 m2 vloertegels en bijna 1000 m2 vinyl.

Naam klant:
SWZ Zwolle

Plaats:
Zwolle

Projectbeschrijving:
Een prettige werkomgeving met een laagdrempelig en uitnodigend karakter vormden het uitgangspunt bij het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor van SWZ Woningcorporatie. Hierdoor traden bepaalde materialen op de voorgrond, andere vielen daardoor direct af.

Soorten vloerbedekking:
3000 m2 vloertegels en bijna 1000 m2 vinyl.

Bijzonderheden:
Voor de vloeren in centrale gedeeltes is gekozen voor linoleum in fraaie kleurnuances. In de entreehal beneden en het personeelsrestaurant op de eerste verdieping is een warm en veelkleurig ‘lijnenspel’ uitgewerkt.