TRIODOS BANK

Een nieuw, volledig duurzaam gebouw voor Triodos bank op Landgoed De Reehorst.

TRIODOS BANK

Een prachtig nieuw gebouw en een toonbeeld voor duurzaamheid, dat is het nieuwe kantoor van Triodos Bank. In samenwerking met Gispen mocht Iedema Projectstoffeerders de karpetten verzorgen. 

Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld, hun missie is om het geld van hun spaarders te laten werken aan een positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Met een bijna volledig houten draagconstructie, refurbishen van alle bestaande werkplekken en circulaire karpetten leveren zij ook met hun nieuwe kantoor een bijdrage aan deze missie. 

Bij de aanbesteding was er een breed pakket aan wensen op het gebied van service en onderhoud, duurzaamheid en ook implementatie. Iedema Projectstoffeerders mocht een bijdrage leveren door het leggen van de circulaire karpetten.

De Desso Gravure staat bekend om de verbluffende en heldere designs met eindeloze mogelijkheden. Het bedrukte tapijt is in cirkels gelegd die voor verbinding tussen de ruimtes en werkplekken zorgt. Naast het inspirerende design staan de producten van Tarkett voor een gezondere werkomgeving, een belangrijke pijler in de ontwikkeling van deze nieuwe werkplek.