RABOBANK ZWOLLE

Rabobank IJsseldelta is financiële dienstverlener en is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Rabobank IJsseldelta heeft haar kantoor aan de Willemskade in Zwolle in 2011 verbouwd.

RABOBANK WILLEMSKADE ZWOLLE

Iedema Projectstoffeerders heeft de vloerbedekking gelegd in opdracht van Bouwbedrijf Weever. Het project is in meerdere fases verdeeld over een jaar uitgevoerd.
De tapijttegels zijn op patroon gelegd. Het ontwerp hiervoor komt voort uit door 19 atelier architecten ontwikkelde concept voor het interieur. De trappen zijn gestoffeerd met rubber traptreden. Er is 90m1 tapijtplint geplaatst en er is een vochtscherm aangebracht in de kelder.

Naam klant:
Rabobank IJsseldelta

Plaats:
Zwolle

Klant sinds:
2011

Projectbeschrijving:
Verbouwing Rabobank kantoor aan de Willemskade. In meerdere fases is de stoffering in een jaar uitgevoerd.

Soorten vloerbedekking:
3000m2 Leoxx tapijttegels, verschillende types en kleuren, 100m2 Leoxx expona pvc stroken, 16m2 Forbo Coral Classic schoonloopmatten en afwerkstripjes geplaatst.

Bijzonderheden:
De tapijttegels zijn op patroon gelegd. De trappen zijn gestoffeerd met rubber traptreden. Er is 90m1 tapijtplint geplaatst en er is een vochtscherm aangebracht in de kelder.