Specialist in vloer- en raambekleding
0516 72 92 00 Kies een vestiging of bel ons via 0516 72 92 00
Amsterdam
Amsterdam 020 236 0520020 23 605 20 E-mail Adres
Appelscha
Appelscha 0516 72 92 000516 72 92 00 E-mail Adres
Tiel
Tiel 0344 74 90 200344 74 90 20 E-mail Adres
Wateringen
Wateringen 0174 22 55 660174 22 55 66 E-mail Adres
Zwolle
Zwolle 038 20 420 50038 20 420 50 E-mail Adres
  • Vakmanschap sinds 1986
  • Professioneel en representatief
  • Landelijke dekking

Onze vestigingen

KaartVestigingenIedemaProjectstoffeerders
Dennis KorteKaas- achtergrond

Amsterdam

Vanuit het iconische gebouw DESIGN020 gevestigd in Amsterdam –IJburg bieden wij Amsterdam een betrouwbare leverancier in raamdecoratie. Op deze inspirerende locatie presenteren wij op bijzondere wijze een ruime keuze raambekleding. Wij adviseren u van uit onze vestiging Amsterdam graag in zowel raam- als vloerbekleding. U bent van harte welkom in onze nieuwe vestiging in Amsterdam.


Neem contact op met Dennis Kortekaas.

divider_Vestigingen_Iedema_Projectstoffeerders-01-01
IEDEMA_PROJECTSTOFFEERDERS_Appelscha_Bert-Vorenkamp

Appelscha

Iedema Projectstoffeerders is in 1986 opgericht en nog altijd gevestigd in het Friese Appelscha. Met een ingespeeld team wordt er op nuchtere en gemotiveerde wijze gewerkt aan de beste kwaliteit voor onze klanten. U bent van harte welkom in onze showroom maar we komen ook graag bij u over de vloer!

Neem contact op met Bert Vorenkamp.

divider_Vestigingen_Iedema_Projectstoffeerders-01-01
_TVB4509

Tiel

In Tiel, waar de Waal, de Linge en het Amsterdam Rijnkanaal elkaar ontmoeten, vindt u de nieuwste vestiging van Iedema Projectstoffeerders. Sinds 4 januari is deze vestiging uw aanspreekpunt voor de regio’s: Arnhem, Noord-Brabant en Limburg.
Een succesvolle start, want nu al lopen de eerste projecten voor opdrachtgevers uit: Tiel, Arnhem, Oss, Veghel tot diep in Maastricht! Vol ambitie staat de vestiging klaar om ook u te voorzien van vloerbedekking en raambekleding met dezelfde kwaliteit en service die Iedema Projectstoffeerders al jaren levert. Informeer daarom vandaag nog naar wat Iedema Projectstoffeerders Tiel voor uw stofferingsproject kan betekenen.

Neem contact op met Bas Verbeek.

divider_Vestigingen_Iedema_Projectstoffeerders-01-01
IEDEMA-PROJECTSTOFFEERDERS_Wateringen_Rene_Van_Valen

Wateringen

Onze vestiging in Wateringen ligt centraal in de Randstad, van waaruit wij met een gemotiveerd team onze klanten bedienen. Binnen ons team hebben wij een goede mix van zeer ervaren stoffeerders en gemotiveerde leerlingstoffeerders. Door inzet en dienstbaarheid is ons team geschikt om zowel grootschalige als kleine (renovatie)projecten uit te voeren. Dit doen wij voor instellingen in de zorg, het onderwijs, overheid en kantoren, maar ook voor die klanten die vanuit regelwetgeving hoge eisen stellen op gebied van veiligheid (bijv. in het havengebied). Wij komen graag langs bij u op locatie, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.

Neem contact op met René van Valen.

divider_Vestigingen_Iedema_Projectstoffeerders-01-01

Zwolle

Vanuit de hoofdstad van Overijssel voorziet de vestiging in Zwolle al jaren haar klanten van vloerbedekking en raambekleding. In het Zwolse is Iedema Projectstoffeerders inmiddels een gevestigde naam en hebben we al de nodige projecten naar tevredenheid uitgevoerd.
Mede door de centrale ligging strekt het werkgebied van de vestiging in Zwolle zich echter veel verder uit tot delen van Drenthe, Overijssel, Twente, Flevoland, Noord Holland en Utrecht. De ambitie is om de vestiging de komende jaren gestaag door te laten groeien en te investeren in eigen mensen. Op deze wijze kunnen we een stukje extra toegevoegde waarde leveren naar onze opdrachtgevers. Nu en in de toekomst.

Neem contact op met Vincent de Ruiter.