Projectstofeerder (m/v) – Tiel

Vacatures

Projectstoffeerder (m/v)

Voor onze vestigingin Tiel zijn wij per direct op zoek naar projectstoffeerders (m/v).

vacatures

Bezit jij als stoffeerder het vakmanschap dat wij zoeken? En vind jij het leuk om met je collega(s) op pad te gaan om de totale aankleding van onze projecten met trots te verzorgen? Dan hebben wij het gereedschap voor je klaar liggen en kan je gelijk aan de slag in onze vestiging in Tiel!

Hoe ziet een werkdag er zoal uit?

Samen met je collega(s) ga jij op pad naar de opdrachtgever. Daar zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van het project. Dat betekent van het slopen en egaliseren van vloeren tot het aanbrengen van de nieuwe vloeren en raambekleding

  • Tiel
  • Rijbewijs B
  • direct

Jij bent met jouw vakmanschap de specialist in ons vakgebied en je hebt dan ook de ruimte om in vrijheid te handelen. Door de vele verschillende bedrijven en branches waarin wij opereren ben je continue in een andere enerverende omgeving.

Wat wij zoeken:
– Je hebt kennis van of ervaring met (project)stoffering;
– Je hebt een zelfstandige houding en werkt oplossingsgericht;
– Je wilt je blijven ontwikkelen om een echte vakspecialist te worden/blijven;
– Je bent in het bezit van het diploma VCA of bereid deze te halen;
– Je bent stressbestendig en representatief;
– Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 
Wat wij bieden:
– Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging (voor onbepaalde tijd);
– Een aantrekkelijk salaris;
– Werken als ZZP-er bespreekbaar
– Ons unieke opleiding-/ontwikkelingstraject middels de Iedema Academy;
– Een professionele organisatie met mooie opdrachtgevers;
– Afwisselend werk met goed gereedschap.

Wie zijn wij?
Iedema Projectstoffeerders zijn specialisten in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding en binnen- zonwering. We zijn ambitieus en gedreven. In ons vakgebied willen we de beste zijn. Iedema hecht waarde aan vakmanschap en kwaliteit. Wij hebben eigen stoffeerders en een landelijke dekking vanuit de vestigingen in Amsterdam, Appelscha, Tiel, Wateringen en Zwolle. Iedere dag werken wij hard aan de groei en uitbouw van ons mooie bedrijf en doen dit op een nuchtere en bescheiden wijze.

Wij zijn ambitieus en gedreven en willen de beste zijn in ons vakgebied. Geldt dat ook voor jou? Stuur dan je sollicitatie naar: b.lenting@iedemaprojectstoffeerders.nl

Wervingsbonus
Ken jij onze nieuwe collega? Draag deze dan aan, wij belonen je daar graag voor! Je ontvangt van ons een wervingsbonus van € 150,-.