DE ESDOORN ZWOLLE

Iedema Projectstoffeerders werkt sinds 2010 voor de Zorgcombinatie Zwolle. Zorgcombinatie Zwolle heeft verschillende zorgcentra in Zwolle, Ommen en Rouveen. 

WOON- ZORGCOMPLEX DE WERF JOURE

Dagelijks zetten medewerkers en vrijwilligers zich in voor waardevolle zorg, een optimale behandeling en het welzijn van cliënten. In 2011 is begonnen met het nieuwbouwen van Zorgcentrum de Esdoorn in Zwolle.

Iedema Projectstoffeerders heeft hier de alge- mene ruimtes, beddenkamers en het gros van de bewonerskamers gestoffeerd met vloer- bedekking en raamdecoratie. In overleg met de interieurarchitecte en de medewerkers van Zorgcombinatie Zwolle is meegedacht over de stof- en kleurkeuzes. Naast de hoofdopdracht is nog meerwerk uitgevoerd.

Naam klant:
Zorgcombinatie Zwolle

Plaats:
Locatie Zorgcentrum de Esdoorn Zwolle

Klant sinds:
2010

Projectbeschrijving:
Nieuwbouw Zorgcentrum de Esdoorn. De algemene ruimtes, bedden- kamers en het gros van de bewonerskamers gestoffeerd.

Soorten vloerbedekking:
50 bewonerskamers gelegd met vloerbedekking, waaronder tapijt- tegels, marmoleum en pvc stroken. In de algemene ruimtes en bedden- kamers is 3235m2 marmoleum en 1135m2 pvc stroken gelegd. Ook zijn er 12 inzets (in de fabriek voorgesneden marmoleumfiguren) geplaatst.

Soorten raambekleding:
De algemene ruimtes en beddenkamers zijn gestoffeerd met 410m1 gordijnstof en 180m1 vitrage. Ook het plaatsen van alle rail. Tevens zijn in 50 bewonerskamers gordijnen, vitrage en rail geplaatst.

Bijzonderheden:
Er is 267m1 schilderijrail gemonteerd en 400 schilderij-ophangsetjes geleverd van Goelst. Naast de hoofdopdracht is ook nog meerwerk uitgevoerd.