WOONZORG SAMARITAAN

Iedema Projectstoffeerders heeft in 2013 opdracht gekregen van Slingerland Bouw om het nieuwe woonzorgcomplex in Putten te voorzien van vloerbedekking.

WOONZORGCOMPLEX DE SAMARITAAN

De Samaritaan is een christelijk woonzorg- complex. De diaconie van de Hersteld Hervormde Gemeente is de initiatiefnemer voor de bouw. Het doel van de stichting ‘de Samaritaan’ is het bieden van duurzame huisvesting voor iedereen van 55 jaar en ouder. Het gebouw bestaat uit 52 woonzorgapparte- menten, 32 verpleegappartementen, dagbeste- ding en een medisch centrum. Daarmee wordt een totaalpakket aangeboden voor wonen en zorg. Er is een fysiotherapie, ergotherapie, diëtiste, kapper, pedicure, winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en een lounge aanwezig. Eind 2013 is het complex opgele- verd. De eerste bewoners zijn in januari 2014 verhuisd naar hun nieuwe woning.

Naam klant:
Slingerland Bouw

Plaats:
Putten

Klant sinds:
2013

Projectbeschrijving:
In het woonzorgcomplex de Samaritaan in Putten hebben wij voor bouwbedrijf Slingerland Bouw pvc, marmoleum, naaldvilt, schoonloop- tapijt en plinten geplaatst. Het betreft een nieuwbouw pand.

Soorten vloerbedekking:
Linoleum van Forbo, 316m2 in twee kleuren. Pvc stroken Allura in twee kleuren, 2040m2. Naaldvilt tapijt 265,90m2. Schoonloop tapijt, 60m2.

Bijzonderheden:
Het naaldvilt tapijt hebben we gebruikt om de trappen en bordessen mee te stofferen. Op de begane grond hebben we voordat de vloerbedekking geplaatst is een vochtscherm geplaatst. Ter afwerking hebben we in samenwerking met Meyningmann 1575m1 plinten in twee kleuren geplaatst.