WOONZORG PAASBERGEN

Woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn is een fijn huis met veel vormen van zorg. De medewerkers staan samen voor de zorg, delen de zorg, ook met familie. En zoeken samen naar oplossingen. De Paasbergen te Odoorn is een woonzorgcentrum van Leveste Care.

WOONZORGCENTRUM DE PAASBERGEN

Iedema Projectstoffeerders heeft de grindvloeren hersteld d.m.v. een ondervloer van Unipro waarna in bewoonde toestand alle vloeren zijn voorzien van PVC stroken. De planning werd per dag aangepast aan de zorg voor de bewoners. Daarnaast is het centrumplein voorzien van prachtige figuratie.

Naam klant:
Leveste Care

Plaats:
De Paasbergen te Odoorn

Projectbeschrijving:
Van grindvloeren naar PVC-stroken

Soorten vloerbedekking:
3122 m2 Gerflor PVC stroken met 0,55 toplaag, incl. leggen en randen afkitten. 46 m2 Tarkett Omnisport, incl. leggen, naden lassen en randen afkitten. 100 m2 Desso Essence Maze, kleur n.t.b. incl. leggen met pick-up lijm. 70 m2 Coral Classic schoonloopmat, kleur antraciet en incl. leggen.

Bijzonderheden:
Iedema heeft de grindvloeren hersteld d.m.v. een ondervloer van Unipro waarna in bewoonde toestand alle vloeren zijn voorzien van PVC stroken. De planning werd per dag aangepast aan de zorg voor de bewoners. Het centrumplein voorzien van een prachtige figuratie.