‘T WEDERVOORT

Iedema Projectstoffeerders heeft in 2013 opdracht gekregen van Jansman Bouw om het nieuwe seniorencomplex in Wierden te voorzien van vloerbedekking.

SENIORENCOMPLEX ‘T WEDERVOORT

’t Wedervoort is een seniorencomplex met onder andere huurappartementen voor ouderen. Tevens bevat het pand twee gemeen- schappelijke bergingen gelegen op de begane grond. Deze zijn bestemd voor het plaatsen van fietsen en/of scootmobielen. In het pand is ook een wijkontmoetingscentrum ’t Oosterhoes voor de bewoners van Wierden Oost. Dit is dé plek om elkaar te ontmoeten, een kopje koffie te drinken, de krant of een boek te lezen en mee te doen aan allerlei verschillende activiteiten, georganiseerd door Woonservice. Het wijkteam Wierden Oost heeft haar kantoor in ’t Wedervoort en een dagopvang. Tevens beheren zij de verpleeghuisvleugel, in deze vleugel bevinden zich verpleegappartementen.

Naam klant:
Jansman Bouw

Plaats:
Wierden

Klant sinds:
2013

Projectbeschrijving:
Nieuw gebouwd seniorencomplex ’t Wedervoort in Wierden

Soorten vloerbedekking:
Pvc stroken van Tarkett, 1323m2. Pvc in banen van 200cm breed van Tarkett, 874m2. Schoonloop tapijt van Forbo, 70m2. Naaldvilt tapijt, 40m2. Rubber voorgevormde traptreden en rubbertegels van Nora Flooring.

Bijzonderheden:
Ondervloer in de gangen voorzien van dilitatieprofielen. Het project is in verschillende fases uitgevoerd, daarom centrale hal tussen de verschillende fases door voorzien van zogenaamd noodtapijt. Trappen en bordessen zijn gestoffeerd met rubber. In de gangen is lambrisering van pvc aangebracht op de muren. In totaal 100m2 materiaal gebruikt.