FLYNTH, ARNHEM

Bij Flynth in Arnhem heeft Iedema Projectstoffeerders het kantorencomplex Rijnpoort opnieuw gestoffeerd.

FLYNTH, ARNHEM

We zijn trots om ons recente project bij het hoofdkantoor van Flynth in Arnhem te presenteren, waar we hebben bijgedragen aan een vernieuwde en frisse uitstraling. Door de samenwerking met Flynth, een vooraanstaande dienstverlener op het gebied van accountancy en advies, hebben we nieuwe vloerbedekking en raambekleding geïnstalleerd in het kantorencomplex Rijnpoort. In de kantoorruimtes is gekozen voor een combinatie van hoogwaardige vloerbedekking om een stijlvolle en comfortabele werkomgeving te creëren. Als basistegels zijn de Essence en Essence Maze van Tarkett gebruikt, wat zorgt voor een solide en duurzame basis. Om accenten toe te voegen aan het interieur, zijn de Desso Colour Nuance en Urban Retreat van Interface geïntegreerd.

Deze vloerbedekking met subtiel kleurgebruik en textuur voegt een eigentijds en verfijnd element toe aan de ruimtes, waardoor ze visueel aantrekkelijk en inspirerend zijn. Bij de entree en diverse loopruimtes is een indrukwekkende eerste indruk gecreëerd. Hier is gekozen voor de Tarkett iD Inspiration, gelegd in een visgraatpatroon. Dit patroon geeft een mooie uitstraling aan de ruimtes. De Tarkett iD Inspiration biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar staat ook bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak, waardoor het perfect geschikt is voor drukbezochte gebieden zoals de entree en loopruimtes. Voor de ramen is nieuwe zonwering geplaatst, waardoor de medewerkers geen reflectie op hun beeldscherm meer hebben, maar wel nog steeds naar buiten kunnen kijken. Dit draagt bij aan een positievere werkomgeving.

Dit project is het resultaat van een langdurige en goede relatie tussen Flynth en ons team. Het eindresultaat is een prachtig vernieuwd interieur dat de professionele uitstraling van Flynth weerspiegelt en tegelijkertijd een comfortabele werkomgeving biedt aan medewerkers en bezoekers.

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de transformatie van het hoofdkantoor van Flynth en willen Flynth bedanken voor hun voortdurende vertrouwen in onze expertise.