Zorg

‘T WEDERVOORT

Iedema Projectstoffeerders heeft in 2013 opdracht gekregen van Jansman Bouw om het nieuwe seniorencomplex in Wierden te voorzien van vloerbedekking.
Read More

ZORGCENTRUM DE WEYERT

Woonzorgcentrum De Weyert te Dwingeloo maakt deel uit van Stichting Zorgcentra Zuidwest-Drenthe. Het woonzorgcentrum biedt plaats aan bijna 60 bewoners.
Read More

PROMENS CARE ASSEN

Promens Care biedt ondersteuning aan kinde- ren en volwassen met een beperking vanuit meer dan 100 kleinschalig opgezette woon-, werk en dagbestedingsaccommodaties in de provincies Groningen en Drenthe.
Read More

ZORGGROEP BERG EN DAL

Iedema Projectstoffeerders werkt sinds 2010 voor de ZZG zorggroep. ZZG zorggroep werkt in de gemeenten Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen aan de Rijn, Mook, Nijmegen, Ubbergen, West Maas en Waal en Wijchen.
Read More

ENA VOORTHUIZEN

Iedema Projectstoffeerders werkt sinds 2010 voor Zorggroep Ena. Zorggroep Ena kijkt naar de ouder wordende mens vanuit zijn levensloop.
Read More

WOONZORG PAASBERGEN

Woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn is een fijn huis met veel vormen van zorg. De medewerkers staan samen voor de zorg, delen de zorg, ook met familie. En zoeken samen naar oplossingen. De Paasbergen te Odoorn is een woonzorgcentrum van Leveste Care. WOONZORGCENTRUM DE PAASBERGEN Iedema Projectstoffeerders heeft de grindvloeren hersteld d.m.v. een ondervloer van […]
Read More

WOONZORG SAMARITAAN

Iedema Projectstoffeerders heeft in 2013 opdracht gekregen van Slingerland Bouw om het nieuwe woonzorgcomplex in Putten te voorzien van vloerbedekking.
Read More

DE ESDOORN ZWOLLE

Iedema Projectstoffeerders werkt sinds 2010 voor de Zorgcombinatie Zwolle. Zorgcombinatie Zwolle heeft verschillende zorgcentra in Zwolle, Ommen en Rouveen.
Read More

ZORGCOMPLEX DE WERF

Een duurzaam complex waar verschillende zorgaanbieders hun kennis en expertise delen voor optimale zorg op maat.  WOON- ZORGCOMPLEX DE WERF JOURE Aan de Sluisdijk in Joure is een nieuw woon- zorgcomplex gebouwd, genaamd “De Werf”. Een duurzaam complex met een anderhalvelijnscentrum, appartementen, wijkcentrum en kleinschalig wonen. Op deze manier kunnen verschillende zorgaanbieders hun kennis en […]
Read More

AMPHIA ZIEKENHUIS BREDA

Elke dag werken medewerkers hard aan dezelfde missie, samen gezonder. In een omgeving die zo dicht mogelijk bij huis ligt om te kunnen herstellen. AMPHIA ZIEKENHUIS BREDA Eind 2019 is de locatie Molengracht in Breda in gebruik genomen. Iedema Projectstoffeerders verzorgde de raambekleding voor het nieuwe ziekenhuis. Totaalinrichting als onderdeel van uitstekende zorg Om uitstekende […]
Read More