Zorg

TREANT ZIEKENHUIS

In de Treant Zorggroep, Locatie Scheper Ziekenhuis in Emmen zijn de afdelingen Eerste Hart Hulp en Hartbewaking (EHH/CCU) opnieuw gestoffeerd. TREANT ZIEKENHUIS, EMMEN Hier zijn 18 kamers met halfgeleidende Colorex vloeren van Forbo gelegd met toepassing van een holplint. In de overige ruimtes, zoals de bewakingsruimte en teampostkamer hebben we de Affinity…
Read More

HET RADBOUDUMC

Op 4 juli opende het nieuwe hoofdgebouw van het Radboudumc in Nijmegen de deuren voor medewerkers, patiënten en bezoekers.  HET RADBOUDUMC NIJMEGEN In Nijmegen is op 4 juli jl. het nieuwe hoofdgebouw van het Radboudumc geopend. De bouwkundige oplevering was op 5 april, dus in drie maanden tijd heeft Iedema…
Read More

DE ONNAKERK

In kerkgebouw De Onnakerk in Steenwijk zijn 39 studio's gerealiseerd. Alle harde vloerafwerking is geplaatst door Iedema Projectstoffeerders.
Read More

‘T WEDERVOORT

Iedema Projectstoffeerders heeft in 2013 opdracht gekregen van Jansman Bouw om het nieuwe seniorencomplex in Wierden te voorzien van vloerbedekking.
Read More

ZORGCENTRUM DE WEYERT

Woonzorgcentrum De Weyert te Dwingeloo maakt deel uit van Stichting Zorgcentra Zuidwest-Drenthe. Het woonzorgcentrum biedt plaats aan bijna 60 bewoners.
Read More

PROMENS CARE ASSEN

Promens Care biedt ondersteuning aan kinde- ren en volwassen met een beperking vanuit meer dan 100 kleinschalig opgezette woon-, werk en dagbestedingsaccommodaties in de provincies Groningen en Drenthe.
Read More

ZORGGROEP BERG EN DAL

Iedema Projectstoffeerders werkt sinds 2010 voor de ZZG zorggroep. ZZG zorggroep werkt in de gemeenten Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen aan de Rijn, Mook, Nijmegen, Ubbergen, West Maas en Waal en Wijchen.
Read More

ENA VOORTHUIZEN

Iedema Projectstoffeerders werkt sinds 2010 voor Zorggroep Ena. Zorggroep Ena kijkt naar de ouder wordende mens vanuit zijn levensloop.
Read More

WOONZORG PAASBERGEN

Woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn is een fijn huis met veel vormen van zorg. De medewerkers staan samen voor de zorg, delen de zorg, ook met familie. En zoeken samen naar oplossingen. De Paasbergen te Odoorn is een woonzorgcentrum van Leveste Care. WOONZORGCENTRUM DE PAASBERGEN Iedema Projectstoffeerders heeft de grindvloeren…
Read More

WOONZORG SAMARITAAN

Iedema Projectstoffeerders heeft in 2013 opdracht gekregen van Slingerland Bouw om het nieuwe woonzorgcomplex in Putten te voorzien van vloerbedekking.
Read More