Kantoor

FLYNTH, ARNHEM

We zijn trots om ons recente project bij het hoofdkantoor van Flynth in Arnhem te presenteren, waar we hebben bijgedragen aan een vernieuwde en frisse uitstraling.
Read More

ALWEL

Alwel is een woningcorporatie met zo’n 25.000 huizen, parkeerplaatsen en andere panden in de gemeenten Breda, Etten-Leur en Roosendaal. WONINGCORPORATIE ALWEL Iedema Projectstoffeerders heeft het kantoor van Alwel in Roosendaal mogen herstofferen. Woningcorporatie Alwel uit Roosendaal typeert haarzelf als ‘buurtcorporatie’. “Fijn wonen, daar werken we aan. Daarom zetten we ons…
Read More

SWZ ZWOLLE

SWZ heeft ongeveer 7500 woningen in diverse wijken in Zwolle. Een divers en betaalbaar aanbod voor iedereen met een lager inkomen. WONINGCORPORATIE SWZ SWZ heeft ongeveer 7500 woningen in diverse wijken in Zwolle. Een divers en betaalbaar aanbod voor iedereen met een lager inkomen. Het is een onderneming die maatschappelijk…
Read More

HARKE ADMINISTRATIE

Harke Administratie is een professioneel en laagdrempelig administratie- en belastingadvieskantoor in Staphorst. HARKE ADMINISTRATIE Het belastingadvieskantoor bestaat al ruim 30 jaar en heeft ondertussen een brede bekendheid in Staphorst en omstreken opgebouwd. Door de jaren heen hebben ze zich ontwikkeld tot een specialist in het mkb en de agrarische sector.…
Read More

BERK ACCOUNTANTS

Berk Accountants en Belastingadviseurs is een landelijke organisatie met 18 vestigingen en 900 medewerkers.
Read More

ORANJEWOUD OOSTERHOUT

Oranjewoud Ingenieursbureau Oosterhout is een door architectenbureau Paul de Ruiter ontworpen duurzaam gebouw van ca. 8.400 m2, geheel volgens de principes van het ‘nieuwe werken’.
Read More

RABOBANK ZWOLLE

Rabobank IJsseldelta is financiële dienstverlener en is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.
Read More

VAN DER MEER ACCOUNTANTS

Van der Meer Accountants & Adviseurs is een full-service dienstverlener op het gebied van accountancy. Vanuit de vestigingen te Oosterwolde en Groningen worden de opdrachtgevers optimaal bediend.
Read More

WERKPLEIN STEENWIJK

Voor het IGSD Werkplein in Steenwijk verzorgde Iedema Projectstoffeerders in 2009 de stoffering van de vloeren, de raambekleding en de zonwering.
Read More