Specialist in vloer- en raambekleding
0516 72 92 00 Kies een vestiging of bel ons via 0516 72 92 00
Amsterdam
Amsterdam 020 236 0520020 23 605 20 E-mail Adres
Appelscha
Appelscha 0516 72 92 000516 72 92 00 E-mail Adres
Tiel
Tiel 0344 74 90 200344 74 90 20 E-mail Adres
Wateringen
Wateringen 0174 22 55 660174 22 55 66 E-mail Adres
Zwolle
Zwolle 038 20 420 50038 20 420 50 E-mail Adres
  • Vakmanschap sinds 1986
  • Professioneel en representatief
  • Landelijke dekking

Iedema Model

Iedema_Model-6
Goed luisteren

Goed luisteren

Of het nu gaat om een grootschalig (her)inrichtingsproject of een kleinere stofferingsopdracht, bij Iedema Projectstoffeerders komen we graag goed beslagen ten ijs. Dat betekent dat we voorafgaand aan het offertetraject uitgebreid de tijd nemen om naar u te luisteren en alle wensen en verwachtingen nauwkeurig af te stemmen. Op die manier weten we precies hoe we onze kwaliteit en expertise optimaal voor u in kunnen zetten.

Goed kijken

Goed kijken

Voordat we komen met een advies, voorstel of proefplaatsing, houden we verschillende aspecten tegen het licht. We kijken naar kwaliteit ten opzichte van levensduur, onderhoud, ondervloeren, uitstraling en naar de ecologische voetafdruk. Verder hebben we oog voor project-specifieke omstandigheden. Zo passen we op locaties voor gehandicaptenzorg onze werkwijze aan om de zorg voor de bewoners zo min mogelijk te hinderen. Bij projecten binnen bedrijven begrijpen we dat werkplekken, telefoon en pc’s niet zomaar even aan de kant kunnen worden geschoven voor een nieuwe inrichting. Bij Iedema Projectstoffeerders bieden we goede oplossingen om de bedrijfsvoering optimaal doorgang te kunnen laten vinden.

Goed nadenken

Goed nadenken

Als we uw wensen en uitgangspunten helder in kaart hebben gebracht, maakt onze adviseur (veelal samen met de interieurarchitect, stoffeerders en medewerkers planning) een voorstel op maat. Uiteraard hebben duurzaamheid, prijs-kwaliteitverhouding, onderhoud en uitstraling daarin een prominente plaats.

Stofferingsplan
Om u optimaal te kunnen adviseren, hebben we het Stofferingsplan ontwikkeld. Daarin koppelen we aanschaf aan onderhoud en geven we een garantie voor de periodieke kosten van de gekozen vloer- en/of raambekleding. Lees meer

Flexibel Installeren
Iedere opdrachtgever is uniek. Bij Iedema Projectstoffeerders houden we in elk project rekening met mogelijk veranderende omstandigheden: met ons Flexibel Installeren verhuizen onze vloeren gewoon met uw inrichting mee. Lees meer

Goed uitvoeren

Goed uitvoeren

Door inzet van Iedema-vakmensen in vaste dienst, aangevuld met Iedema Partners (een vaste groep onderaannemers) die aan onze hoge eisen voldoen, heeft Iedema de afgelopen dertig jaar duizenden kilometers vloer en raambekleding aangebracht. Deze schat aan ervaring nemen we mee in elk project. Ons bedrijf is ISO 9001-gecertificeerd en al onze medewerkers hebben een VCA-certificaat.

Door een vakkundig voortraject kennen we de risico’s op het gebied van veiligheid en levertijd, zodat we voorzorgsmaatregelen kunnen treffen. We stellen een projectplanning op, bezoeken de locatie vóór de start van het project en stemmen alle details nauwkeurig met u af.

Bij Iedema Projectstoffeerders werken we alleen met vakmensen en houden we de communicatielijnen kort. Overlegt u gerust rechtstreeks met onze mensen op de werkvloer. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Iedema Academy en social return
Om ons vakmanschap en hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, hebben we de Iedema Academy in het leven geroepen, waarin wij zelf onze vakmensen opleiden. Als het gaat om social return hebben we diverse mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een nieuwe kans geboden, waaronder mensen die door de economische crisis zonder werk waren komen te zitten. Lees meer

Geruisloos Renoveren
Om overlast tijdens onze werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken, ontwikkelden we Geruisloos Renoveren. Dit is een concept waarbij we renovaties door inzet van onze ‘stille sloper’ en onze floormanager zonder werkonderbreking en met zo min mogelijk geluidsoverlast kunnen realiseren. Lees meer

Goed houden

Goed houden

Uiteraard kunt u ervan op aan dat wij onze projecten tiptop opleveren. Maar ook daarna kunt u van onze service blijven profiteren. Na oplevering van de werkzaamheden ontvangt u een garantiecertificaat en een onderhoudspresentatie/-advies, zodat u onze producten zo lang mogelijk optimaal kunt gebruiken. Naast het geven van advies kunnen wij het periodiek onderhoud ook geheel voor u verzorgen.

Waarom Iedema uw specialist is

Geruisloos renoveren
Uw stofferingsanalyse
Flexibele installatie
Uw stoffeerplan
Re-use