Specialist in vloer- en raambekleding
0516 72 92 00 Kies een vestiging of bel ons via 0516 72 92 00
Amsterdam
Amsterdam 020 236 0520020 23 605 20 E-mail Adres
Appelscha
Appelscha 0516 72 92 000516 72 92 00 E-mail Adres
Tiel
Tiel 0344 74 90 200344 74 90 20 E-mail Adres
Wateringen
Wateringen 0174 22 55 660174 22 55 66 E-mail Adres
Zwolle
Zwolle 038 20 420 50038 20 420 50 E-mail Adres
  • Vakmanschap sinds 1986
  • Professioneel en representatief
  • Landelijke dekking

Floormanager

Floormanager (verhuizen)

HET SYSTEEM DAT U ALLE WERK UIT HANDEN NEEMT
DE FLOORMANAGER IS EEN INGENIEUZE TILLIFT VOOR GROTERE EN ZWARE MEUBELSTUKKEN

Bestaande kantoren opnieuw stofferen is niet zelden een enorme logistieke operatie. Reden waarom veel gebruikers een renovatie van hun kantoren zo lang mogelijk uitstellen. Maar waarom eigenlijk? Want er is een uniek alternatief: de Floormanager. Met de Floormanager kunnen bureaus en kasten heel eenvoudig worden opgetild. Het uitruimen en inhuizen hiervan is verleden tijd.
U herkent waarschijnlijk de bezwaren van opdrachtgevers die hun bestaande kantoor een nieuwe uitstraling wilden geven. Meubilair moest tijdelijk verhuizen, medewerkers moesten hun werk onderbreken en vaak was er onvoldoende ruimte om bureaus, archiefkasten en ander meubilair in een andere ruimte op te slaan. Computers en andere apparatuur moesten af- en aangesloten worden. Bovendien bestond het risico van beschadiging van meubilair. Daardoor waren de totale kosten veel hoger dan slechts de kosten van nieuwe vloerbedekking. Het gevolg was dat veel facility managers aarzelden om een gebouw opnieuw te laten stofferen. Dit ging ten koste van de gewenste cq. noodzakelijke representativiteit.
 
EEN INGENIEUZE LIFT VOOR ZWAAR MEUBILAIR
Daarom is de Floormanager ontwikkeld. Het is een ingenieuze tillift voor grotere en zware meubelstukken. Die behoeven niet meer te worden verhuisd als er nieuwe vloerbedekking wordt gelegd. Enkele handelingen zijn voldoende om een complete bureau-opstelling op te tillen en werkruimte te creëren voor stoffeerders. Door z’n flexibele constructie kan de Floormanager een grote oppervlakte van de vloer vrij maken, waardoor op een eenvoudige manier alle werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.
 
EEN TOTAALCONCEPT, IN EEN MOEITE DOOR
Bovendien is de Floormanager inclusief meubilair verrijdbaar. Meubilair kan daardoor tijdelijk van zijn plaats, zodat ook andere specialisten aan de slag kunnen: een schilder voor de wanden bijvoorbeeld of specialisten voor raambekleding, plafonds en/of verlichting. Als de werkplek gerenoveerd is, wordt het meubilair weer op zijn plaats gereden en terug geplaatst. Een medewerker kan direct weer aan de slag. Meestal is het niet eens nodig om computerapparatuur af te koppelen! De Floormanager kan eenvoudig worden meegenomen naar elk project en wordt ter plekke opgebouwd.
 
SNEL, EFFICIENT EN VEILIG
Het concept voor de Floormanager is geperfectioneerd in samenwerking met de Technische Universiteit Delft. Op het ontwerp is octrooi verleend. Het systeem werkt snel, efficiënt en veilig. De Floormanager laat zich praktisch in elke ruimte toepassen. Medewerkers kunnen alweer na een paar uur aan de slag.  De tijdwinst die de inzet van de Floormanager oplevert, is daardoor enorm. Bovendien komt de continuïteit van het arbeidsproces niet langer meer in het gedrang.
 
VOOR ELK KANTOOR DE OPLOSSING
De Floormanager is een unieke oplossing voor elk kantoor. En in bepaalde situaties is het zelfs het enige alternatief. Denk bijvoorbeeld aan oudere kantoren in binnensteden, waar vrije ruimte schaars is. Of kantoortuinen, waar een veelheid van bureaus en computersystemen gekoppeld zijn en loshalen eigenlijk geen optie is. Wilt u meer weten over de unieke Floormanager? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Iedema Projectstoffeerders.
 
DE VOORDELEN OP EEN RIJ
• Uitruimen en inhuizen zijn verleden tijd;
• ARBO-technisch verantwoord werken;
• Geen risico op schade bij verhuizing;
• Computersystemen kunnen aangesloten blijven;
• Nauwelijks tot geen productieverlies;
• Geen opslagmogelijkheden nodig;
• Verschillende financiële voordelen.

 

Waarom Iedema uw specialist is

Geruisloos renoveren
Uw stofferingsanalyse
Flexibele installatie
Uw stoffeerplan
Re-use