Stoffering in het onderwijs

Iedema Projectstoffeerders

Stoffering in Ashburn

Een klaslokaal, aula of het hele schoolgebouw? Iedema Projectstoffeerders is uw specialist in het leveren en aanbrengen van gordijnen, zonwering & vloeren in het onderwijs. Wij zorgen er altijd voor dat u zorgeloos kunt doorwerken of dat de werkzaamheden in het onderwijs met name in de schoolvakanties plaatsvinden, zodat de leerlingen en u er zo min mogelijk hinder van ondervinden.

In en rond Ashburn
Door onze landelijke dekking, stofferen wij ook scholen en onderwijsinstellingen in en rond Ashburn. Met passende raam- en vloerbekleding zorgen we voor een veilige en stimulerende omgeving, waar zowel kind als professional centraal staan.  Klik op de foto’s op deze pagina om het resultaat te zien.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat?
Download dan onze brochure. Helemaal gratis en vrijblijvend. Boordevol inspiratie, onderwijsprojecten en uitleg over onze werkwijze.

Kits Primair, Beilen
Projectstoffering; Hoe gaat dat in zijn werk?  Download de GRATIS brochure...
Projectstoffering en onderwijs

“Klinkt goed, maar … aan welke kosten moet ik denken?”

Na het kennismakingsgesprek waarbij u uw ideeën en wensen op tafel heeft gelegd, wordt er een inventarisatie gemaakt. Wij kijken dan niet alleen naar uitstraling, maar ook naar veiligheid, hygiëne, functionaliteit, onderhoud en normeringen. Deze analyse geeft u een duidelijk beeld van de kosten en de projectaanpak. Ook biedt het grip op toekomstige uitgaven en werkzaamheden, waarmee u uw leidinggevende of directeur kunt overtuigen. Download bovenstaande brochure, hierin vindt u ook een rekenvoorbeeld.

Uiteraard staan ook onze medewerkers u graag te woord voor een vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een kop koffie of thee. Vul hieronder het formulier in en maak vrijblijvend een afspraak. 

STEL GERUST EEN VRAAG

Door onze landelijke dekking, stofferen wij ook scholen in en rond Ashburn. Onze vakspecialisten van vestiging Zwolle komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. 

Iedema Projectstoffeerders Zwolle

Ossenkamp 2 L,
8024 AE Zwolle
038 204 2050

Neem via het contactformulier contact op met Vincent Ruiter van onze vestiging in Zwolle.