Iedema West; Grotere slagkracht met meer flexibiliteit

De vestigingen van Iedema Projectstoffeerders in regio West gaan per 1 september nauwer samenwerken. Vestiging Wateringen is verhuisd naar Maasdijk en Vestiging Amsterdam naar Amstelveen. Hiermee worden de voordelen van het collectief beter benut en wordt de slagkracht en de flexibiliteit in de regio vergroot.
 
Nieuwe vestigingen operationeel
De afgelopen maand is hard gewerkt om de nieuwe vestigingen per 1 september volledig operationeel te krijgen. En dat is gelukt! Vestiging Wateringen is verhuisd naar een nieuw pand in Maasdijk dat als materiaalopslag dient. Vanuit dit pand wordt ook de administratie voor regio West verzorgd. Vestiging Amsterdam verhuist naar een groter pand in Amstelveen. Naast een grote bedrijfshal voor de noodzakelijke opslag, beschikt de nieuwe locatie over ruime kantoorfaciliteiten waarin de commerciële- en planningsactiviteiten van Wateringen en Amsterdam worden samengevoegd.
 
Klanten nog beter bedienen
Dennis Kortekaas is regiomanager West en daarmee eindverantwoordelijk voor beide vestigingen. Hij geeft aan dat de samenvoeging een enorme potentie biedt om de markt in regio West nog beter te bedienen. Kortekaas; “Ik kijk uit naar de synergie en samenwerking van beide vestigingen. Door deze samenvoeging zijn de lijnen korter en de inzetbaarheid van onze stoffeerders groter. Hierdoor ontstaat er meer flexibiliteit waardoor klanten nog beter bediend kunnen worden bij het inrichten van hun werkomgeving.”
 
Lokaal aanwezig in regio West
Of het nu gaat om een grootschalig inrichtingsproject of een kleinere stofferingsopdracht, bij Iedema Projectstoffeerders komen ze graag goed beslagen ten ijs. “We vinden het daarom belangrijk dat we lokaal aanwezig zijn”, stipt Dennis aan. “Daar waar service op maat en ‘dichtbij de klant’ gewenst is, moet je de uitvoering zo efficiënt mogelijk inrichten. Door het versterken van de samenwerking behouden we onze lokale aanwezigheid in regio West en kunnen wij onze klanten de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen.”